Onze kennis en liefde voor het vak stelt ons in staat om mooie ambachtelijke keukens en kasten voor u te bouwen, geheel volgens uw wensen. Door samenspel tussen u en ons komen wij tot de beste resultaten. Als u dat wilt bent u nauw betrokken bij de bouw van uw keuken.

Na het uitwerken van de bouwtekening en het uitzoeken van de materialen kan met de bouw begonnen worden. De binnenzijde van de keuken wordt in de regel van berkenhout gemaakt, voorzien van een coating waardoor hij stoot- en krasvast is. De buitenkant, daar in tegen, wordt gemaakt van massief hout, zoals bijvoorbeeld mahonie of esdoorn. Dit is slechts een van de vele mogelijkheden. Natuurlijk... u geeft aan waar uw voorkeur naar uit gaat.

Tevens is het mogelijk om de keukendeuren te voorzien van profielen die al in uw huis voorkomen waardoor u feitelijk doorbouwt op de lijn van uw bestaande meubilair. Naast het materiaal en de bouwstijl kunnen wij ook voorzien in keukenapparatuur van hoog aangeschreven merken.

Er is ons er alles aan gelegen om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken, waardoor alle aandacht uitgaat naar de tot standkoming van het eindresultaat.

In samenwerking met onze onderaannemers, waarbij u kunt denken aan een loodgieter, tegelzetter of schilder, kunnen wij uw keuken geheel compleet bij u installeren.